Reviews

  Over u
Uw naam
Uw e-mail adres
Uw bijdrage
email adres tonen bij uw review
foto plaatsen
   
 
   

Dit is wat onze klanten schreven:

Door Leo en Rennie
Bijdrage Wat een geweldige service leveren Peter en Anja (``Vurig Stoken``). Eerst een analyse, daarna een advies op maat en uiteindelijk een installatie die probleemloos verloopt. Na de installatie werden we gewoon blij van het eindresultaat, zo mooi geworden! Dank je wel Peter en Anja, we raden jullie aan iedereen aan!
 
   
Door Karin&Hans Bos
Bijdrage Bijzonder prettig en super geholpen.Wat een verademing t.o.v. andere contacten.Een aanrader voor een ieder die een betrouwbare partner voor rookkanaal/houtkachel werkzaamheden zoekt. Anja en Peter zijn eersteklas vaklui en een afspraak is afspraak en een woord is woord.
 
   
Door Ariën
Bijdrage Na twee Jacobus kachels nu een mooie kap op de schoorsteen. We blijven terugkomen bij vurigstoken.. Echt toppie! Dank Peter en Anja
 
   
Door Ariën
Bijdrage Na twee Jacobus kachels nu een mooie kap op de schoorsteen. We blijven terugkomen bij vurigstoken.. Echt toppie! Dank Peter en Anja
 
   
Door Peter Bos
Bijdrage Bij het plaatsen van onze nieuwe Jacobus kachel bleek het rookkanaal niet meer betrouwbaar te zijn. Ondanks de drukke agenda werd er een plekje gevonden om tevens een nieuw kanaal te installeren. Zeer vakkundig is het nieuwe kanaal en de kachel geplaatst en het voelt nu zoveel veiliger om te weten dat het zeer degelijk is aangelegd. Na het aansluitwerk, werd onder genot van een biertje en een wijntje de kachel ingebrand. Peter en Anja, bedankt voor al jullie tips en tricks en voor het super advies en vakkundige installatie van onze kachel met afvoer. Uiteraard ga ik jullie aanraden als ik iemand hoor over een nieuwe kachel of rookkanaal!!
 
   
Door Wim & Marian Holman
Bijdrage Peter en Anja zijn fijne mensen die ons uitstekend van ons schoorsteen-probleem hebben afgeholpen. Erg goed en netjes werk afgeleverd. Alle lof.
 
   
Door Westdijk
Bijdrage Vandaag de JAcobus 9 geplaatst gekregen. Vakkundig geplaatst. Zeer prettige benadering en uitleg door Peter en Anja. En nu leren stoken :)
 
   
Door Maarten van Iwaarden
Bijdrage Fijne vent die Peter, deskundig, goed advies en daardoor gekozen voor een flexibele buis in gemetseld rookkanaal en een jacobus 6 kachel. Super blij mee, zeer netjes en snel geplaatst en brand super mooi en zuinig, erg blij mee, nogmaals bedankt peter
 
   
Door Anne & Esra - a.c.kamminga@gmail.com
Bijdrage Peter is bij ons geweest om een volledig rookkanaal aan te leggen. Heel tevreden over werkwijze, kwaliteit en service! Ik zou vurigstoken aan iedereen aanraden.
 
   
Door Emmy
Bijdrage Een aanrader! Bij het plaatsen van een rookkanaal heeft Peter snel en vakkundig werk geleverd en een bijzonder nette prijs gerekend. Ook nog waardevolle tips meegekregen dus wij zitten er heerlijk warmpjes bij. Bedankt! 👍
 
   
Door Fred en Wilma Wiedemeyer
Bijdrage Peter van Vurig Stoken heeft de kachel bij ons aangesloten en daar zijn wij heel blij mee. Een moeilijk punt was de aansluiting op de schoorsteen maar dat heeft peter vakkundig en mooi opgelost.
 
   
Door van middeldijk
Bijdrage Vurig stoken is een topshop.De eigenaar is een zeer deskundig man met veel gevoel voor zijn werk.Hij heeft bij ons een houtkachel geinstalleerd met dubbele rvs buis in ons rookkanaal geheel afgewerkt.Topwerk,niet duur en topmaterialen.Wij willen hem als gezin aanraden als u iets op het gebied van stoken wilt aanschaffen en/of laten plaatsen. Top peter,bedankt man. Robbert en renate.
 
   
Door Ariën Huyser
Bijdrage Het is koud maar deze robuuste kachel een 12 KW., Jacobus verwarmt onze boerderij nu inmiddels een week lang. Deze kachel lijkt wel de hitte uit elk blok te persen! Verder zeer tevreden over de adviezen en plaatsing door Peter Dik
 
   
Door Fien en Wim
Bijdrage De kachel heeft nog nooit zo goed gebrand! De schoorsteen blijft veel droger bij regenbuien. Hoe dat kan weet ik niet maar kennelijk drong er van boven bij de schoorsteenpot dus behoorlijk wat water naar binnen. Ook de trek is goed omdat het kanaal droog blijft. Ik steek de kachel nu met één lucifer aan. Bedankt Peter voor jouw advies en uitvoering! Van harte aanbevolen !!!
 
   
Door M. Bremer
Bijdrage Wat zijn wij ontzettend blij met onze Jacobus 9 en natuurlijk het nieuwe rookkanaal, keurig netjes geplaatst door Peter en Anja! Ze werken netjes en wat een humor, topmensen. De Jacobus is gemakkelijk aan te steken en verwarmd de kamer snel naar de 24 graden. Zowel de kachel als Vurig Stoken zijn echte aanraders! Groeten Micha en Carolien uit Emmen
 
   
Door Tinus en Gerrie
Bijdrage Wat zijn wij blij met onze Jacobus6! Wij zijn erg vriendelijk geholpen door Peter van Vurig Stoken. Snel geleverd en zeer vakkundig geplaatst. Een echte aanrader!
 
   
Door Bert & Ineke Tuil - btuil@ziggo.nl
Bijdrage Het was superleuk zaken doen met Peter en Anja. Vandaag heeft Peter het rookkanaal en onze prachtige kachel vakkundig geplaatst. Erg goede service want hij was iets vergeten en heeft het dezelfde dag gewoon afgehandeld, kortom een aardige gozer die zijn vak goed verstaat en bevelen hem van harte aan. Chapeau Peter en Anja!!
 
   
Door Anje & Roelof
Bijdrage Beste Peter, We zijn zo blij met onze houtkachel, hij is echt perfect! Super snel om hem aan te krijgen en de service weer helemaal top. Mooi dat je nog voor onze metalen plaat wilde terug komen om opnieuw de kachel aan te sluiten echt super! Mvg, Anje & Roelof
 
   
Door PJ Lindenbergh
Bijdrage Wij zijn erg blij met onze Jacobus12! Prachtige kachel om te zien, heeft een veel hoger rendement dan zijn voorganger en maakt het snel heerlijk op temperatuur. Peter kon hem snel leveren en plaatsen en heeft dat keurig gedaan. Geweldige service!
 
   
Door D. Capel
Bijdrage Bij ons heeft vurigstoken een rvs-mantel in de schoorsteen geplaatst. Deze jongens denken eerst goed na voor ze aan de slag gaan. En dan komt alles goed. Prettige mensen om bij je aan het werk te hebben. Zeer tevreden.
 
   
Door D.Roodbergen
Bijdrage Top bedrijf met eerlijke mensen .tja er kan er maar ëén de beste zijn. En , afspraak is afspraak.
 
   
Door Vd Hoef
Bijdrage Zeer tevreden over de snelle reactie oo onze aanvraag om onze kachel op het bestaande rookkanaal aan te sluiten. Binnen 5 dg ook al gefixt. We gaan jullie zeker bij vrienden en kennissen aanbevelen. En nu genieten van ons knapperende vuurtje.
 
   
Door Harm
Bijdrage Vandaag besloten om de oude kachel te vervangen door 1 met meer rendement. Na een gesprek met Peter van Vurigstoken besloten om een JAcobus 9 te nemen. Peter had nog 1 op voorraad staan en wilde hem omdat het vlakbij was, deze vanmiddag nog wel brengen en aansluiten. Zo gezegd zo gedaan. Zit vanavond weer lekker warm.
 
   
Door Sjoerd & Koen
Bijdrage We hadden bij Peter een Bruno voor ons woonschip aangeschaft, maar onze scheepswerf sloot deze helaas verkeerd aan waardoor we niet konden stoken. We vroegen Peter daarom om advies en een oplossing. Het bleek een unieke klus, want we wilden het rookkanaal door de holle, stalen mast hebben en geen schoorsteen door het plafond. Een moeilijkheid hierbij was, dat er alleen een enkelwandig rookkanaal gebruikt kon worden. Anja en Peter hebben het in korte tijd voor elkaar gekregen: ze sloten de kachel veilig (en mooi) aan, vulden de mast met isolatiemateriaal, en installeerden een nieuwe schoorsteenkap met elektrische aanzuiging om een optimale werking van Bruno te garanderen. En daarnaast installeerden ze ook een klein Pelgrim kacheltje in het stuurhuis, met een dubbelwandig, stoer rookkanaal, dat mooi bij het uiterlijk van het schip past. Kortom: we zijn er ontzettend blij mee, het ziet er mooi uit en we kunnen eindelijk vurig stoken. Peter is een vakman, en wat ons betreft ook een aanrader voor veilige en effectieve oplossingen van niet alledaagse situaties. Anja en Peter: heel erg bedankt! ********************************* Hoi Sjoerd en Koen, Bedankt voor de leuke review en buiten dat het een interesante klus was, was het ook erg gezellig in jullie B&Boot. We wensen jullie vele leuke klanten aan boord! www.svalbard.amsterdam
 
   
Door Bart K.
Bijdrage Peter heeft plezier in `n werk. Weet erg goed waar hij meebezig is. Denkt mee en geeft goed advies. Goed en vakkundig!! Een aanrader.
 
   
Door René
Bijdrage Echt een aanrader om Peter van vurig stoken langs te laten komen voor advies en werkzaamheden. Topservice en voor een goede nette prijs. Wij kwamen wat verrassingen tegen in het rookkanaal van ons Rijksmonument. Dit Is keurig opgelost door de vakkundigheid van Peter, echt een man die zijn vak verstaat en die je eerlijk zegt wat de opties zijn.
 
   
Door Willem
Bijdrage Even een aktiefoto van Peter tijdens het installeren van het rookkanaal. Bedankt voor de plezierige samenwerking en voor de vakkundige wijze, ik had dit niet zelf kunnen doen.
 
   
Door Shyra Kiona
Bijdrage Zeer tevreden! Zelfs met sneeuw het dak op voor het plaatsen van een buis in onze schoorsteen.
 
   
Door Ruud Schuijt
Bijdrage Na vijftien jaar een Jotul openhaard gehad te hebben, een Bruno mini 2 aangeschaft bij Vurigstoken. Peter is een vakman die hem perfect geïnstalleerd heeft. Kleine problemen die hij tegenkwam werden zonder discussie keurig opgelost. Al zat daar toch wel wat extra werk in. We zijn erg blij met het resultaat. De warmte opbrengst van deze Bruno is echt ongelofelijk. Dat waren we niet gewend.
 
   
Door jack hofmann
Bijdrage sinds een week de JAcobus 9 in de woonkamer. Mooie houtkachel, die vakkundig is geinstalleerd door Peter. Goeie gozer die zijn vak verstaat. We gaan zeker weten lang van onze JAcobus genieten
 
   
Door Wim & Jannie
Bijdrage Zeer tevreden met de kachel en het advies echt een aanrader. Zoals te zien op de foto de Jacobus 6. O ja niet vergeten een kook plaat er bij te bestellen. Lekker suddervlees koken (zie foto)
 
   
Door Maarten de Jong
Bijdrage Gisteren is de JACObus 6 geplaatst door Peter van Vurig Stoken. In steekwoorden, prettige kerel, vakman, professioneel, hele snelle en duidelijke service. En natuurlijk een pracht van een kachel! Bedankt! >>>>>>>>>>>>>>>>> Hallo Maarten, bedankt voor je reactie en foto. Tip: de deurhandel moet bij het stoken 180 graden gedraaid worden en naar rechts wijzen. Dit voorkomt dat de handgreep (te)warm wordt. Veel stookplezier!
 
   
Door Marinus en Mieke
Bijdrage Dankzij een gedegen advies van Peter staat er nu eindelijk een Jacobus 9 bij ons te pruttelen. Eenmaal de open haard weg en alles voorbereid en gerepareerd kon Peter de Jacobus 9 komen installeren. De doorvoer naar het rookkanaal moest helemaal aangepast worden zodat het weer brandveilig was. Vakwerk Peter, dat heb je mooi gedaan. 👍 Vurig stoken is echt aan te raden voor advies, aanpassingen, veiligheid en installeren. Peter en Anja, bedankt. 🌟🌟🌟🌟🌟
 
   
Door bert
Bijdrage hallo peter we zijn heel erg tevreden over de Jacobus 6 en zeker wat betreft het plaatsen. alles is 100% goed verlopen, zeker een aanrader voor anderen.
 
   
Door Harmen
Bijdrage Inmiddels al weer dik een jaar aan het stoken met onze super Jacobus 6, en het nog geen dag koud gehad. Het geheel toen destijds bij peter aangeschaft en aan laten sluiten en tot op heden nog nooit een enkel probleem gehad. Dikke aanrader, zowel de kachel als Peter !!!!!! Wij hopen nog vele jaren heerlijk te genieten van ons kacheltje !!!!!! >>>>>>>>>>>> Hallo Harmen, wederom bedankt voor je review. Kleine tip: Plaats de ecofan niet met het koelgedeelte vlak voor de buis! Het bovendeel van de fan kan zo zijn warmte niet kwijt en dan gaat de fan langzaam draaien of kan zelfs stil gaan staan. Groet Peter
 
   
Door Marry
Bijdrage Hallo Peter, Ik had je beloofd om een foto van de kachel te plaatsen. Maar ik zit niet op facebook, en wil me ook niet regisrteren. Dus stuur ik je bij deze de foto, met onze waardering voor de snelle plaatsing en geboden service.5 sterren van ons! :-) >>>>>>>>>>>>>>> Dankjewel Marry, ik heb je foto en verhaaltje voor je geplaatst. Het is overigens ook zonder Facebook mogelijk om een review achter te laten op onze website. Groet Peter
 
   
Door elles - alleselles@live.nl
Bijdrage De Jacobus12 houtkachel staat goed te branden. Peter van Vurig Stoken ( ik moet toch aan een sexsite denken) heeft hem goed geïnstalleerd en geeft een prima service. Een aanrader!
 
   
Door trip
Bijdrage Vorige week na goed advies door Peter bij vurigstoken een gebruikte houtkachel gekocht. Vandaag 5 december, precies een week later is de houtkachel al geinstalleerd in ons chalet. Alles werkt en we zijn zeer tevreden. Nu kunnen we heerlijk genieten van de winteravonden in ons chalet. Bedankt voor de snelle service en nette afwerking.
 
   
Door Eve Niets Hoeve B&B
Bijdrage Op de deel een nieuwe ontbijtruimte gemaakt on onze B&B. Vurig stoken, Peter, heeft vakkundig de Kanuk houtkachel geplaatst incl pijp. Was ook niet te beroerd om even een aantal panlatten te vervangen. Superettes gedaan en wat een sfeer gelijk binnen!
 
   
Door Kramer
Bijdrage Keurige installatie van een dubbel wandig rookkanaal en plaatsing kachel. Bedankt!
 
   
Door Roel & Henk
Bijdrage Nieuw betaalbaar rookkanaal zelf geplaatst met vakkundig advies van Peter, was in een halve dag gepiept. Kachel snort erover, krijgen we vast geen spijt. Een zeer goed en vakkundig bedrijf.
 
   
Door Neline en Ewald Lagerwaard
Bijdrage Afgelopen zaterdag langs geweest ter orientatie bij Vurig Stoken, snel beslist en direct dezelfde week al een Jacobus 9 geleverd en vakkundig geplaatst.
 
   
Door Rineke
Bijdrage Na 20 jaar de Janus hout kachel stoken hebben we nu de Jacobus 9. Enthousiast geadviseerd door Peter en snel en vakkundig geplaatst. We hebben er nu een mooie fan op staan en die verspreid de warmte goed. We hebben nu 2 kachels om vurig mee te stoken.
 
   
Door Niels van der heide
Bijdrage Heerlijk genieten bij de jacobus 9. Prima kachel! Je kunt er zeer gericht mee stoken. Peter heeft ook een nieuw rookkanaal geinstalleerd. Top service!! Bedankt peter
 
   
Door Janny Smid
Bijdrage Super blij met mijn nieuwe schoorsteen in mijn appartement. Peter legde dit snel en netjes aan.
 
   
Door de Velduil - siep@zorgboerderijdevelduil.nl
Bijdrage Mooie schoorsteenpijp netjes en strak aangelegd voor een concurrerende prijs, door kundige en vriendelijke mensen. We zijn er heel tevreden mee!
 
   
Door R. Zwerink
Bijdrage bedankt voor de goede service m.b.t.. de snelle en goede levering en montage van een rookkanaal voor onze houtvergasser
 
   
Door Fam. van Dijk
Bijdrage Wij hebben een buis laten plaatsen in onze schoorsteen. Dit is snel en netjes gedaan. Wij zijn erg tevreden! Een echte aanrader om het door Vurig Stoken te laten doen.
 
   
Door Jerry
Bijdrage Wij kunnen niets anders vermelden dan dat er bij dit bedrijf sprake is van ``super montage en super service``. Gewoon doen!
 
   
Door Heijmen
Bijdrage Sinds vorig jaar de Jacobus 12 in huis. Wat een weelde! Alleen bleek de buis die in de muur gemetseld zat los te zitten. Geen probleem, een telefoontje naar Peter en nog geen week later buis opnieuw vastgezet. Uitstekende service!
 
   
Door Harmen de Vries
Bijdrage Inmiddels alweer een jaar een prachtige jacobus 6 staan. Het geheel inclusief rookkanaal door Peter laten installeren en enorm tevreden. Totaal geen problemen gehad het afgelopen stookseizoen en een enorme besparing op de gasrekening gerealiseerd. Echt SUPER tevreden en erg vakkundig geïnstalleerd. Peter verdient een dikke 10 en ik kan peter bij iedereen aanraden. Op naar de winter !!!
 
   
Door kasper
Bijdrage Pas wanneer er iets mis gaat kom je er achter of je werkelijk met een goede leverancier in zee bent gegaan. Peter had een degelijke keurige gemonteerde schoorsteen bij ons geplaatst. Wij vonden hem echter te groot en te fors uitgevoerd. Met lood in de schoenen gebeld dat we er niet heel blij mee waren..... Peter pakte dat uitstekend op: Geen probleem dan moeten we alleen wel goed bedenken hoe het wel moet worden! Daar hebben we wat over gemaild en enkele weken later, toen de nieuwe materialen binnen waren hebben we een andere oplossing gerealiseerd. Slanker, korter en goed werkend. We zijn er erg mee in onze schik. We raden aan tevoren zo goed mogelijk te bedenken wat de wensen zijn, technisch en in `beeld` en Peter daarin ook goed te bevragen op mogelijke oplossingen. Bij ons is het zeer goed opgelost, na een aanvankelijke teleurstelling. Wij bevelen Peter graag aan bij iedereen die een nieuwe schoorsteen (of kachel) nodig heeft.
 
   
Door rick karg - rick@kiekez.nl
Bijdrage De Bruno Techno is geinstalleerd. wat n pracht! De warmtewisselaar is een uitkomst samen met het buffervat een goed alternatief om de cv aan te sturen... inmiddels dus ook het gas af laten sluiten. Het geheel werkt nu perfect en het mooie rookkanaal door Peter geinstalleerd ziet er super uit, een vakman en wij zijn erg in onze nopjes op de boot. Tot Kiekez maar weer!
 
   
Door Richard & Karin
Bijdrage Sinds een aantal dagen staat bij ons de Jacobus 9 geïnstalleerd. Wij zijn er erg blij mee, strak in design en eenvoudig gebruik. Peter heeft de kachel snel, vakkundig en tegen een scherpe prijs neergezet. Wij zijn zeer blij met onze aankoop.
 
   
Door tinus en albertha van ginkel
Bijdrage Bedankt voor de goede service. Peter is een goede vakman en geeft je goede uitleg wat je het beste kan doen . Bij deze is het wel aanteraden om het door hem te laten aanleggen.alles is keurig netjes aangelegd en afgewerkt .top hiervoor bedankt
 
   
Door Bart Andeweg
Bijdrage Bruno snort vriendelijk. Het rookkanaal zelf aangelegd met de juiste, heldere instructies van Peter. Bedankt voor de goede service.
 
   
Door Ron & Annemiek
Bijdrage Ontzettend blij met onze kachel en kachelpijp. Peter is een vakman en heeft een zeer prettige manier van werken. Ben nog niet eerder zo tevreden geweest dus kan u vurig stoken van harte aanbevelen.
 
   
Door Geke
Bijdrage Hallo Peter, ik zit te genieten bij de kachel in Keldonk. Hartelijk dank voor het maken van het rookkanaal en het aansluiten van de kachel. Bedankt voor de geweldige service !!
 
   
Door familie Bartels
Bijdrage Onze houtkachel brandt heerlijk mede dankzij de prima kachelpijp gezet door Peter.
 
   
Door anja middelkoop - anjamiddelkoop@chello.nl
Bijdrage Hallo Anja en Peter, Bruno is nu 2 maanden onze huisgenoot. We willen hem niet meer missen. Zoveel warmte in huis!
 
   
Door Jan en Annemarie
Bijdrage Vriendelijk ontvangen en een goed advies,Volgende week word het rookkanaal en de kachel geplaatst,en dat binnen 2 weken,Supersnel.
 
   
Door j.bylsma
Bijdrage Spontane ontvangst in de manege in sleen om de bruno te zien branden. Een goed advies en de geweldige levering is het nu dat we heerlijk warm zitten. Bedankt
 
   
Door Klaas
Bijdrage eerst voor een paar kachelpijpen geweest bij peter & anja en net zo veel goede info gekregen als toen we later de bruno techno 1 hebben gekocht. goede service en ontvangst. zo hoort een bedrijf te zijn . toppie
 
   
Door Lia van de reep
Bijdrage De eerste Bekkasinen door Peter en Anja geplaatst bij ons, heel erg blij mee. Alles ging snel en netjes. We zitten nu lekker warm bij de kachel :-)
 
   
Door A.Dolsma
Bijdrage Een paar bedrijven met elkaar vergeleken, en bij Peter van Vurig stoken uitgekomen, vanwege advies , betrouwbaar gevoel en de prijs. En over de installatie, niets meer dan lof, een vakman.
 
   
Door RvD
Bijdrage Vandaag de Jacobus 9 gekocht bij Peter en Anja ... Super enthousiast en gastvrij ontvangen in de bus ! Goed advies gekregen van Peter en schappelijk behandeld. De kachel brand inmiddels ... Kom zeker nog eens terug (al is het alleen maar om je sjorband terug te brengen Peter ... hahaaa)
 
   
Door jan zomer
Bijdrage Perfect advies en snelle demontage van het oude rookkanaal ,en de montage van het nieuwe rookkanaal.
 
   
Door NNDK - Yellowbirdie@icloud.com
Bijdrage De eerste Bruno-mini met rode keramische mantel in Nederland geplaatst! Moeilijke positie ivm schuine muurdoorvoer. Resultaat? Gewoon gaaf.......
 
   
Door Annemieke
Bijdrage Peter en Anja hebben mijn rookkanaal in no-time hersteld toen het defect en aan vervanging toe was. Super snel, super service! Beter kan echt niet!
 
   
Door Rick Karg | Kiekez fotografie - rick@kiekez.nl
Bijdrage Jee, wat een kennis heeft Vurig Stoken in huis... inmiddels al twee prachtige kachels aangeschaft. De Traveller Stove voor outdoorgebruik in de Tentipi en de Bruno Techno Mini met warmtewisselaar voor heerlijke CV warmte op de boot. Tot Kiekez maar weer. Ja en foto`s van de prachtige Bruno kachels wil ik meer zien, in werking dan hè?
 
   
Door Gert Stroeve - stroevewille@gmail.com
Bijdrage Prima houtkachel en heerlijke warmte met de Janus 6. Inderdaad wel elke keer even het ruitje schoonmaken, maar is zo gebeurt. Het aanleggen in het geheel incl. rookkanaal gebeurt heel vakkundig met een zeer nette afwerking. Al met al zijn wij zeer tevreden over vurigstoken!
 
   
Door Evert Remmelts
Bijdrage Eerlijk én deskundig advies in combinatie met nette prijzen.
 
   
Door De Tuinen van Weldadigheid Veenhuizen
Bijdrage Op onze leemkachel staat sinds kort een mooie dubbelwandige pijp. Na vakkundig advies en diverse praktische tips stond de pijp er binnen een paar uurtjes op. Peter is een vakman.
 
   
Door John Wolfswinkel
Bijdrage Na deskundig advies toch de Jacobus 6 aangeschaft. Goede voorlichting en snelle service!
 
   
Door Renate Steinfort
Bijdrage Super service, snelheid en vakmanschap”
 
   
Door Minke van den Bergh
Bijdrage Klantvriendelijk, kundig en betrouwbaar!
 
   
Door anja middelkoop - anjamiddelkoop@chello.nl
Bijdrage Kan ik straks ook een foto van onze Bruno toevoegen? Hij is zo mooi!