Over MK Dubbelwandige buizen

Vurig Stoken is importeur van MK Systeem Dubbelwandige Buis.

Deze buis wordt gemaakt door de fabrikant MK Systems in Polen. MK Systems is toonaangevend voor de rookkanalen industrie. Innovatief en Milieu bewust.

De hoge kwaliteit van de buis is gewaarborgd door het Europese keurmerk en daarnaast door het zeer strenge Duitse keurmerk.

CED05-0432; EN 1856-1; MPA NRW 0432-BPR-119972

Sinds 2005 moeten alle systemen voorzien zijn van een Europees CE keurmerk. Op ons huismerk heeft ieder los element een CE-keurmerk met hierop vermeld de technische gegevens. Een uitgebreide conformiteit verklaring kan op verzoek worden geleverd.

Wij werken al ruim 13 jaar naar volle tevredenheid met dit dubbelwandig systeem. Het heeft de hoogste temperatuur klasse van 600 graden.  De isolatie is compact, 3cm dik en alle lengte naden zijn plasma gelast zodat het één geheel is en dat ook blijft. De buitenmantel is van een dikkere laag voorzien waardoor deze pijp ook zéér geschikt is voor buitenmontage. De passing van 6 cm heeft als voordeel dat er aanzienlijk minder dure muurbeugels nodig zijn, ook( naar onze mening lelijke) tui-draden bij doorvoer door een plat dak zijn dan overbodig.

Waar wijzelf erg blij mee zijn is dat de fabrikant het ontwerp niet te pas en te onpas verandert, zodat eventuele aanpassingen aan uw systeem ook na jaren nog gewoon uitgevoerd kunnen worden.

Voor meer specifieke productinformatie kunt u de website van de fabrikant bekijken. http://www.mkzary.pl/eng/properties/show

Bent u installateur van rookkanalen en wilt u gaan werken met de MK buis, dan komen wij graag met u in contact. Bel ons of stuur een mail naar info@vurigstoken.nl


Assortiment MK