Bedrijfsinformatie

VOF DikEijzDikeijz

 

Gestart in 2006 door Peter Dik, als Handelsonderneming.

Sinds 1 juli 2015 gaat Vurig Stoken verder als  VOF, samen met partner Anja Eijzenga. 

De interesse voor het vak is ontstaan door de affiniteit met techniek en de passie voor vuur. Welteverstaan de beheersbaarheid hiervan…

Bij ons zijn een persoonlijke behandeling en klantvriendelijkheid vanzelfsprekend. Wij staan voor een transparante en eerlijke omgang waar op geen enkel moment een aap stiekem uit een mouw kruipt.

Om voor elke situatie een passende oplossing te vinden, is voor ons telkens een uitdaging. Een grote verscheidenheid aan mogelijkheden, materialen en wensen van klanten maken elke installatie uniek. De “skills” van een installateur worden telkens op de proef gesteld om een goed eindresultaat te behalen. De veiligheidsfactor staat bij iedere klus boven aan de lijst en wordt continue bewaakt. In het bouwbesluit zijn alle regels die voor huidige rookkanalen gelden opgenomen. Deze eisen zijn voor ons bindend en worden, samen met de installatie voorschriften van de fabrikant, toegepast in elke installatie.

Er zijn voor het plaatsen van een kachel in uw woning vele mogelijkheden en oplossingen. Het is vrijwel altijd mogelijk om een goede combinatie te vinden tussen uw wensen, de mogelijkheden binnen de regelgeving en de beschikbare materialen. Wij doen onze uiterste best om u te adviseren over de mogelijkheden zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en de te verwachten kosten.

"Als wij het niet kunnen maken, kan niemand het!"